Во овој момент, на Македонски - Украински Речник има голем број на 63,287 зборови во македонски како 44,968 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го542,893 / изрази , меѓу 2,878 денес.
Тагови: Македонски - Украински речник,Македонски, Украински , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Украински преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishukrainiandictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0143 / 0.0086 (18)
Вратете се на почетокот