Во овој момент, на Украински - Македонски Речник има голем број на 53,904 зборови во украински како 84,153 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го249,411 / изрази , меѓу 1,322 денес.
Тагови: Украински - Македонски речник,Украински, Македонски , речник, преводи, онлајн речникУкраински, Украински -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishukrainiandictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0252 / 0.0195 (18)
Вратете се на почетокот